Polymerbetonové žlaby
Přednosti našich žlabů:
- odolné proti kyselině mléčné
- odolné proti stárnutí
- odolné proti kyselinám a zásadám
- vysoká trvanlivost tvaru
- neutrální na chuť a zápach
- fysiologicky bez závad
- velká přesnost provedení
- Výroba v licenci německé firmy DELA GmbH Toeging / Inn
- Výrobek splňuje „Prohlášení o shodě“
KRMNÉ ŽLABY PRO SKOT
| Typ | Délka (cm) | Hmotnost (kg) |
|---|---|---|
| K50 | 100 | ca 25 |
| Typ | Délka (cm) | Hmotnost (kg) |
|---|---|---|
| R60 | 100 | ca 30 |
| Typ | B (cm) | Délka (cm) | Hmotnost (kg) |
|---|---|---|---|
| E60 | 60 | 100 | ca 26 |
| E70 | 70 | 100 | ca 30 |
| E80 | 80 | 100 | ca 34 |
| Typ | B (cm) | Délka (cm) | Hmotnost (kg) |
|---|---|---|---|
| EH60 | 60 | 100 | ca 28 |
| EH70 | 70 | 100 | ca 32 |
| EH80 | 80 | 100 | ca 36 |
| EH90 | 90 | 100 | ca 40 |
KRMNÉ ŽLABY PRO PRASATA
| Typ | Délka (cm) | Hmotnost (kg) |
|---|---|---|
| S30 | 100 | ca 17 |
| Typ | Délka (cm) | Hmotnost (kg) |
|---|---|---|
| S35 | 100 | ca 30 |
| S35EL | 100 | ca 32 |
| S35ER | 100 | ca 32 |
EL – uzavřen vlevo
ER – uzavřen vpravo
| Typ | Délka (cm) | Hmotnost (kg) |
|---|---|---|
| SH35 | 100 | ca 30 |
| SH35EL | 50 | ca 16 |
| SH35ER | 50 | ca 16 |
EL – uzavřen vlevo
ER – uzavřen vpravo
| Typ | Délka (cm) | Hmotnost (kg) |
|---|---|---|
| S46 | 100 | ca 30 |
| S46E | 100 | ca 32 |
EL – jednostranně uzavřen
| Typ | Délka (cm) | Hmotnost (kg) |
|---|---|---|
| S52 | 100 | ca 34 |
| S52E | 100 | ca 36 |
EL – jednostranně uzavřen
Způsob uložení:
Žlab se pokládá na lože z kvalitního betonu, do cementové mazaniny a upraví se do požadované polohy. Mezi jedlotlivými kusy se ponechá spára ca 2 mm, po zashnutí betonu se vyplní dodávaným pojivem a okamžitě (max. do 15 min) dokonale očistí. Při práci s pojivem se musí dodržovat informace s ním dodané. Patku žlabu obetonujeme.
Montáž přepravek: Obě styčné plochy přepážka se musí důkladně očistit např. smirkovým papírem a na ně potom nanést pojivo. Přepážka se upraví do požadované polohy a přebytečné pojivo se okamžitě odstraní.



















